Uutiset 29.5.2023

Pörhön Autoliike Oy -konserni vahvistaa edustusvalikoimaansa

Pörhön Autoliike Oy -konserni vahvistaa edustusvalikoimaansa

Opelin edustus siirtyy Pörhön Autoliike Oy:lle kesän 2023 aikana. Oulun lisäksi Pörhön Autoliike toimii jatkossa Opelin jälleenmyyjänä Keminmaassa, Rovaniemellä, Kuusamossa, Kajaanissa, Iisalmessa ja Ylivieskassa. Rovaniemellä edustuksesta vastaa Pörhö-konserniin kuuluva Lapin Auto. 

"Opel on kasvava ja uudistuva automerkki, joten se täydentää erinomaisesti merkkivalikoimaamme. Opel panostaa tulevaisuudessa vahvasti pienempiin sähköautoihin ja odotamme innolla Opel-työn alkamista myynnin ja huollon parissa", toteaa toimitusjohtaja Timo Hannuksela.

Tärkeä seikka sopimuksen syntymiseen Pörhön ja Auto-Bon Oy:n välille on hyvä ja pitkä yhteistyö Peugeot- ja Citroën-merkkien parissa Pohjois-Suomessa. "Lähdemme palvelemaan innolla Opelin uusia ja nykyisiä asiakkaita", toteaa toimitusjohtaja Hannuksela.

”Opelin, Peugeotin ja Citroënin mallistot ovat uudistuneet ja sähköistyneet vauhdikkaasti, ja vuoden 2023 näkymät lanseerauksista sekä uutuustuotteiden saatavuudesta ovat hyvät. Uskomme, että Opelin tuominen Citroënin ja Peugeotin rinnalle Pörhön Autoliikkeen jälleenmyyntiverkostossa on kaikin puolin kannattava ja hyvä ratkaisu. Laajempi yhteistyö Pörhön Autoliikkeen kanssa parantaa myös asiakkaidemme palvelua. Tavoitteenamme on, että Opelin, Peugeotin ja Citroënin markkina-asema vahvistuu selvästi uuden yhteistyön ja uudistuvan tuotevalikoiman myötä”, kommentoi Auto-Bon Oy:n toimitusjohtaja Markus Vuolle.

Pörhön Autoliike on 68-vuotias pohjoissuomalainen perheyritys, jonka palveluksessa on yhdeksällä paikkakunnalla yhteensä noin 400 työntekijää. Yhtiön liikevaihto oli edellisellä tilikaudella 199 miljoonaa euroa. Pörhön Autoliike Oy:n edustuksiin kuuluvat Volkswagen, Audi, Seat, Škoda, Nissan, Peugeot, Citroën ja DS. Edustukset vaihtelevat paikkakunnittain. 

Auto-Bon Oy maahantuo, markkinoi ja myy jälleenmyyjäverkostonsa välityksellä Citroën-, DS-, Opel- ja Peugeot-merkkisiä henkilö- sekä tavara-autoja, niiden varaosia, tarvikkeita ja niihin kytkeytyviä palveluja kuluttajille Suomessa sekä Baltiassa. Auto-Bon Oy kuuluu Bassadone Automotive Groupiin ja sen maahantuomien tuotteiden jälleenmyyntiverkosto kattaa koko maan.