Great Place to Work 11.5.2023

Pörhö on Great Place to Work™ -sertifioitu työpaikka!

Pörhö on Great Place to Work™ -sertifioitu työpaikka!

Pörhön Autoliikkeelle on myönnetty Great Place to Work™ -sertifiointi jo kolmannen kerran peräkkäin

Sertifikaatti on globaali ja kansainvälisesti arvostettu tunnus hyvän työpaikan rakentamisesta, luottamukseen perustuvasta yrityskulttuurista ja erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Sertifiointi on kolmannen osapuolen, Great Place to Work®:n, myöntämä tunnustus erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Sertifiointi perustuu anonyymiin Trust Index© -henkilöstötutkimukseen, jonka ansiosta se perustuu työntekijöiden aitoihin kokemuksiin.

Mikä Great Place to Work on?

Great Place to Work tutkii työntekijäkokemusta ja auttaa organisaatiota tunnistamaan omat vahvuutensa ja kehityskohteensa. He tutkivat vuosittain yli 10 000 organisaatiota kansainvälisesti ja kyselyyn vastaa vuosittain yli 10 miljoonaa työntekijää ympäri maailman.

Meidän tutkimuksessa havaitut vahvuudet

Tänä vuonna Pörhön Autoliikkeen suurimmat vahvuudet olivat tutkimuksen mukaan tasa-arvoinen kohtelu ja yhteistyö niin työntekijöiden ja esimiehen, kuin tiimien ja osastojen välillä. Lisäksi työntekijät kokevat oman työpanoksensa tärkeäksi ja työnantajan vakaaksi ja turvalliseksi. Sertifiointi edustaa kaikille pörhöläisille ja organisaatiomme ulkopuolisille että olemme aidosti kiinnostuneita työntekijöiden hyvinvoinnista ja haluamme kehittää yrityskulttuuriamme. 

71 % Pörhön Autoliikkeen työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 39 %.

Me Pörhön Autoliikkeellä olemme ylpeitä siitä, että voimme toimia suunnannäyttäjänä suomalaiselle työelämälle. Erityiskiitos sertifioinnista kuuluu koko organisaatiolle!

Lue lisää tuloksistamme