Uutiset 31.1.2022

Pörhön Autoliike ja Carsport Design syventävät yhteistyötään – Pörhö aloittanut Work System-ajoneuvovarusteiden jälleenmyyjänä usealla paikkakunnalla

Pörhön Autoliike ja Carsport Design syventävät yhteistyötään – Pörhö aloittanut Work System-ajoneuvovarusteiden jälleenmyyjänä usealla paikkakunnalla

Pörhön Autoliike Oy ja Jonasson Oy Carsport Design ovat sopineet Work System-ajoneuvokalusteiden ja -lisävarusteiden jälleenmyynti- ja asennusyhteistyöstä Pörhön Autoliikkeen toimipisteissä Oulussa, Rovaniemellä, Keminmaassa, Kokkolassa, Kajaanissa ja Iisalmessa.

Monikanavaisuus on asiakkaalle helppo ratkaisu

Work System-ajoneuvokalusteita ja -lisävarusteita voi hankkia paikan päällä Pörhön Autoliikkeistä tai worksystem.fi-verkkokaupasta. Verkkokaupasta asiakas näkee hinnan kaikille kalusteille, lisävarusteille sekä niiden asennukselle. Verkkokaupasta löytyy kymmeniä valmiiksi konfiguroituja kalustekokonaisuuksia lähes kaikkiin markkinoilla oleviin hyötyautomerkkeihin ja -malleihin, ja lisäksi kaikkia kalustekokonaisuuksia voi räätälöidä ja lisävarustella asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Jos räätälöinnin tarvetta ilmenee, niin Pörhön Autoliikkeiden ammattilaiset auttavat mielellään. Valtuutetuilla jälleenmyyjillä asennetuilla Work System-tuotteilla on 5 vuoden takuu.

Nopeat toimitukset ja kilpailukykyiset hinnat - vastuullisesti

Work System-ajoneuvokalusteet valmistetaan Ruotsissa, joten toimitusajat ovat erittäin nopeita. Asennusvalmiin kalustekokonaisuuden toimitus tehtaalta mihin tahansa Pörhön Work System-toimipisteeseen kestää vain 5 arkipäivää tilauksesta. Work System-tuotteet ovat paitsi hinnaltaan kilpailukykyisiä, myös vastuullisesti valmistettuja. Kaikki valmistuksessa käytettävät materiaalit ovat kierrätettäviä ja muoviosat kierrätysmuovista valmistettuja. Tuotantolaitos on omalla aurinkosähköpuistollaan sähköomavarainen yli puolet vuodesta.

Turvallisuus ennen kaikkea

Hyötyautossa kuljetettavalla kuormalla ja auton tavaratilaan asennetuilla varusteilla on merkittävä vaikutus kuljettajan turvallisuuteen törmäystilanteissa. Work System-ajoneuvokalusteiden rakenne- ja asennussuunnitteluun on kiinnitetty erityistä huomiota ja kaikille kalustekokonaisuuksille on tehty useita staattisia törmäystä simuloivia testejä. Staattisten testien lisäksi Work System tekee jatkuvasti todellisia törmäystestejä oikeilla autoilla, todellista liikennettä jäljittelevissä törmäystesteissä.

Lataa esite

Jonasson Oy – Work System by Carsport Design

Jonasson Oy toimii Work System -tuotteiden maahantuojana Suomessa ja palvelee asiakkaita omista toimipisteistään Vantaalla ja Ylöjärvellä, sekä yhdeksän Work System jälleenmyyjän, eli Pro Centerin kanssa yhteistyössä.

Jonasson Oy on vuonna 1965 perustettu, alusta asti autojen sisustamiseen keskittynyt kotimainen perheyritys. Ylöjärveläinen Jonasson Oy - Carsport Design sisustaa ja varustelee Volkswagen-, Mercedes-Benz- ja Ford -hyötyautoista monikäyttöisiä esteettömiä- ja koululaistakseja, linja-autoja, autoverottomia retkeilyautoja, luksusluokan yritysautoja sekä tuotantoajoneuvoja omalla Carsport Design -tuotemerkillään. Yli 40 ajoneuvovarustelun ammattilaisen voimin Carsport valmistaa yli 500 yksilöllistä kevyttä hyötyajoneuvoa vuodessa.

Work System AB on perustettu vuonna 2009. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Ruotsin Tenhultissa. Work System on keskittynyt pakettiautojen hyllyratkaisuihin, lisävarusteisiin ja pakettiautojen sisätiloihin, voidakseen tarjota hyötyautoihin mahdollisimman laadukkaat ja turvalliset tuotteet. Ruotsissa Work Systemiä edustaa 23 toimipistettä ja Ruotsin ulkopuolella Work System toimii Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Alankomaissa, Englannissa ja Belgiassa.

 

Pörhön Autoliike Oy

Pörhön Autoliike on perustettu vuonna 1956 Tornion kaupungissa Aino ja Esko Pörhön toimesta ja on yksi Suomen vanhimmista autoalan toimijoista. Pörhön Autoliikkeet sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Lapissa, Kainuussa, Koillismaalla, Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla sekä Pohjois-Savossa. Vuoden aikana noin 10 000 autoa löytää omistajansa Pörhön Autoliikkeen avulla. Pörhön Autoliike edustaa Volkswagen-, Nissan-, Citroën- ja Peugeot-hyötyajoneuvoja sekä lisäksi useita henkilöautomerkkejä.

 

Lisätietoja:

Work System by Carsport Design 

Olli Ronkainen – myynti- ja kehitysjohtaja 

[email protected]

 

Pörhön Autoliike

Pekka Mustonen - jälkimarkkinointijohtaja

[email protected]