Vaihde 020 762 44

facebook facebook facebook
PÖRHÖN TOIMIPISTEET

Varaa turvahuolto

Rekisterinumero*
Ajankohta
Etunimi Sukunimi *
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero *

Olkaa minuun yhteydessä

Mahdollista lisätietoa
Lomakkeen lähetys epäonnistui.
Kiitos yhteydenotostasi, olemme Teihin yhteydessä ja vahvistamme ajan.

Pörhö turvahuolto 199€

Varmista autosi toimivuus tilanteesta riippumatta! Pörhö turvahuolto 199€ on tarkoitettu kaikille automerkeille. Palvelu sisältää öljyn- ja suodattimen vaihdon sekä perusteellisen tarkastuksen, joka sisältää 20 tarkastettavaa kohdetta sujuvan matkanteon takaamiseksi. Turvahuollossa saat Pörhö tiepalvelun kaupan päälle.

 

Pörhö tiepalvelu

Pörhö tiepalvelu huolehtii sinusta ja ajoneuvostasi kaikkialla läntisessä Euroopassa.

Olemme valmiita tulemaan avuksesi niin nopeasti ja tehokkaasti kuin mahdollista yllättävien tilanteiden sattuessa. Mikäli autoosi tulee vikaa, autosi polttoaine loppuu tai autonavaimesi katoavat on Pörhö tiepalvelu valmiina sinua ja autoasi varten. Turvallisuutesi ja ajomukavuutesi ovat tärkeimpiä tavoitteitamme 24 tuntia vuorokaudessa ja 365 päivää vuodessa.

Yksi soitto riittää

Sattui haaveri missä tahansa läntisessä Euroopassa, saat avun soittamalla numeroon +358 20 762 4025. Kotimaassa apu löytyy numerosta 020 762 4025.

Palvelun ehdot

Pörhö tiepalvelu on räätälöity palvelumme takuuajan ylittäneille ajoneuvoille merkistä riippumatta. Palvelu koskee kaikkia ajoneuvoja, jotka on huollettu Pörhön Autoliikkeissä.

Pörhö tiepalvelu on lisäturva, joka on voimassa 12 kuukautta määräaikaishuollon suorittamisesta.

Palveluun sisältyvät tekniset, itse aiheutetut ja liikennevahingot.

 • Tekninen vika
 • Tekninen neuvonta
 • Polttoaineen loppuminen
 • Avainten jääminen auton sisään
 • Tien päällä korjaaminen
 • Renkaan puhkeaminen
 • Hinaus lähimpään Pörhön huoltoliikkeeseen
 • Sijaisauto enintään kolmeksi vuorokaudeksi, mikäli auto ei tule samana päivänä kuntoon
 • Vaihtoehtoiset palvelut sijaisauton sijaan
 • Palvelu myös korikorjaustapauksissa

Pörhö tiepalvelu on voimassa kaikkialla Euroopassa, pois lukien Venäjä, Valko-Venäjä, Ukraina ja Moldova.
Pörhö tiepalveluun voidaan liittää enintään 10 vuotta vanhoja autoja.


Korjaus paikan päällä

Korjaamme autosi mahdollisuuksien mukaan heti paikan päällä, jotta voit jatkaa matkaa mahdollisimman sujuvasti eteenpäin. Jos autollasi ei voi ajaa, kuljetamme sen korjattavaksi lähimmälle valmistajan valtuuttamalle korjaamolle. Korjaamon ollessa suljettuna hinausauto säilyttää autosi turvallisessa paikassa siihen asti, kunnes korjaamo aukeaa. Myös palvelun piiriin kuuluvien ajoneuvojen vetämät perävaunut hinataan ja säilytetään. Järjestämme sinulle kuljetuksen valtuutetulle korjaamolle, jossa voit odottaa kunnes ajoneuvosi on korjattu. Jos ajoneuvon ovi on murrettava, pyydämme sinua allekirjoittamaan suostumuksen, jossa annat luvan oven murtamiseen. Tällöin sinun on maksettava kaikki mahdollisesta vahingoittumisesta aiheutuvat kustannukset. Palvelu on voimassa myös liikennevahingoissa, olit sitten syyllinen tai syytön osapuoli.


Matkan jatkaminen

Jos autoasi ei voida korjata samana päivänä ja olet yli sadan kilometrin päässä kotoa, voit jatkaa matkaasi sopimuksen mukaan seuraavasti:

 • Taksilla tai bussilla (kustannus maksimissaan 50 euroa)
 • Junalla (2. luokka)
 • Lentokoneella turistiluokassa, jos matka maitse kestää yli 8 tuntia
 • Vaihtoehtoisesti annamme käyttöösi mahdollisuuksien mukaan B-luokan ajoneuvon korjauksen ajaksi, kuitenkin korkeintaan kolmeksi vuorokaudeksi. Tällöin sinun on noudatettava auton vuokraajan asettamia ehtoja sekä maksettava polttoaine ja kaikki ylimääräiset kustannukset (kuten vakuutus- ja takausmaksu). Pörhö tiepalvelu maksaa auton vuokrauksen ja taksikuluja enintään 50 euroa sijaisautoa noudettaessa.

Hotellimajoitus

Pörhö tiepalvelu varaa ja kustantaa sinulle hotellihuoneen enintään kolmeksi yöksi, edellyttäen että autoasi ei voida korjata samana päivänä, olet yli 100 kilometrin päässä asuinpaikastasi ja haluat jäädä paikan päälle yhdeksi tai useammaksi yöksi odottamaan autosi korjauksen valmistumista. Majoituksen arvo on enintään sata euroa vuorokaudessa henkilöltä. Etuun ei voi yhdistää matkan jatkumisen etuja.


Ajoneuvosi hakeminen korjauksesta

Mikäli autoasi ei ole voitu korjata ennen paluumatkaasi, kustannamme sinulle junalipun 2. luokassa tai bussi-/taksikuluja enintään 50 euron arvosta yhdelle hengelle. Jos matka maitse kestää yli 8 tuntia kustannamme lentolipun turistiluokassa edellyttäen, että vuokra-autoetua tai majoitusetua ei ole käytetty.

Ota palvelu käyttöösi

 1. Kun olet Suomessa, soita numeroon 020 762 4025. Ulkomailla soita numeroon +358 20 762 4025.
 2. Ilmoita nimesi sekä ajoneuvosi valmistenumero (VIN), rekisterinumero, käyttöönottopäivämäärä, kilometrilukema, malli ja väri.
 3. Ilmoita ajoneuvosi tarkka sijainti ja puhelinnumero, josta sinut tavoittaa.
 4. Kerro lyhyesti ajoneuvosi viasta tai ongelmasta - esitämme sinulle mahdollisesti joitakin lisäkysymyksiä.
 5. Jos epäilet turvallisuutesi olevan uhattuna, ilmoita se meille, niin otamme luvallasi yhteyden paikalliseen poliisiin.


Halutessasi voimme myös hakea autosi ja palauttaa sen lähimpänä asuinpaikkaasi sijaitsevaan valtuutettuun merkkihuoltoon.

Pörhö tiepalvelu ei ole voimassa seuraavissa tapauksissa:

 • Jos ajoneuvo osallistuu autokilpailuihin (kestävyysajoihin, nopeusajoihin, koeajoihin) tai ralliin tai jos autolla ajetaan muilla kuin yleisillä teillä.
 • Kun palvelua pyydetään seurauksena sodasta, kapinasta kansannoususta, poliittisesta joukkomielenosoituksesta, ryöstämisestä, lakosta, käytöstä sotilaalliseen tai terroristiseen tarkoitukseen, maanjäristyksen aiheuttamasta vahingosta, ilmakehän muutoksesta tai muusta ylivoimaisesta esteestä.
 • Kun auton vika on aiheutettu tahallisesti, ilkivaltaa käyttäen tai rikokseen osallistuttaessa.
 • Kaikki vauriot, jotka ovat aiheutuneet hinaamisesta, kuormaamisesta tai muusta ulkoisesta tekijästä.
 • Kaikki auton rikkoontumisesta johtuva omaisuuden menettäminen ja (tai) vahingoittuminen.
 • Kun ajoneuvoa ei ole huollettu asianmukaisesti ja huoltoa ei ole tehty valmistajan tai maahantuojan suositusten mukaisesti.

Kun yksi tai useampi palvelu ei ole tarpeellinen, Pörhö tiepalvelu ei ole velvollinen maksamaan korvauksia käyttämättä jääneistä palveluista tai antamaan hyvitykseksi vaihtoehtoisia palveluja.

Sopimuksen alkamispäivä (voimassa 12 kuukautta):

Huolettomia kilometrejä Pörhö tiepalvelulla!

Palvelun saat kaikista toimipisteistämme.

Käytämme sivustolla evästeitä, jotta voimme palvella sinua paremmin. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivuston selaamista tai klikkaamalla Hyväksyn-nappia.