Autohuolto Rovaniemi

Autohuolto Rovaniemi

Parasta autollesi Pörhön autohuollolta
Etsitkö autohuoltoa alueella Rovaniemi?

Autokorjaamon palvelut Rovaniemellä

Pörhön Autohuollossa Rovaniemellä saat käyttöösi monipuoliset autohuoltopalvelut. Tarjoamme korkealaatuista ja kattavaa merkkihuoltoa sekä Eurorepar-monimerkkihuoltoa, joista molemmat ovat loistavia vaihtoehtoja sinulle ja autollesi.

Pörhön autohuolto Rovaniemen Teollisuustiellä tarjoaa laadukkaan merkkihuollon

Audi huolto

Volkswagen huolto

Seat huolto

Cupra huolto

Lisäksi Rovaniemellä Pörhö Lapin Auto tarjoaa merkkihuollon

Skoda huolto

Nissan huolto

Peugeot huolto

Opel huolto

Jeep huolto

Alfa Romeo huolto

Fiatille

Citroen huolto

Merkkikohtaisessa autohuollossa erikoistunut mekaanikko, joka on saanut koulutuksen juuri sinun automallillesi, suorittaa huollon valmistajan ohjeiden mukaisesti. Huoltotoimenpiteissä käytetään ainoastaan alkuperäisiä varaosia sekä automerkillesi erityisesti suunniteltuja työkaluja. Lisäksi merkkiliikkeen huollosta saat aina valmistajan antaman varaosien takuun sekä työlle myönnettävän takuun.

Pörhön autohuolto Rovaniemi palvelee myös Eurorepar monimerkkihuoltona, mikä tarjoaa luotettavaa autohuoltoa Rovaniemellä automerkistä ja vuosimallista riippumatta - aina kilpailukykyiseen hintaan. Eurorepar huolto sisältää kahden vuoden varaosatakuun ja takuun tehdylle työlle. 

Kaikissa Pörhön autohuollon toimipisteissä saatavilla ovat myös katsastuspalvelut, autovahaukset ja -pesut, tuulilasin vaihdot ja korjaukset, renkaiden vaihdot ja rengashotellipalvelut. Kun autosi tarvitsee varaosia tai uudet renkaat, myös ne onnistuvat varaosamyyntimme ja Pörhö Renkaat -palvelun kautta.

Auton huolto on vaivatonta 

Auton huolto Rovaniemellä onnistuu vaivattomasti. Huollon varatessasi saat etukäteen arvion sekä työn hinnasta että kestosta. Keskustelemme aina kanssasi ensin mikäli huollon aikana ilmenee sellaisia korjaus- tai huoltotöitä, mistä ei ole ennalta sovittu. Pörhön maksuedulla voit maksaa auton huollon joustavasti myös laskulla tai osamaksulla. Lisäksi suosittelemme tutustumaan Pörhön kanta-asiakkuuteen, jonka avulla saat Rovaniemen autohuollon huippuedut käyttöösi. 

Meille on tärkeää, että laadukkaan ja luotettavan autohuollon lisäksi myös palvelu on ensiluokkaista. Rovaniemen autohuollossa voit varata huollon yhteyteen noutopalvelun tai lentohuollon, jonka avulla huollamme autosi esimerkiksi työpäiväsi tai lomamatkasi aikana kuin huomaamatta. Lisäksi ammattitaitoiset ja ystävälliset huoltoneuvojat ovat aina valmiita auttamaan sinua Rovaniemellä kaikissa auton huoltoon liittyvissä asioissa. Tervetuloa! 

Varaa huolto tästä