Löydä uusi Peugeot-autosi

Näyttävä mallisto Peugeot-autoja

Pörhön Autoliikkeen laajasta uusien ja esittelyautojen valikoimasta löydät kaikki uusimmat Peugeot-mallit. Voit ostaa uuden Peugeot-autosi miltä tahansa Pörhön Autoliikkeen Peugeot-jälleenmyyjältä.

Peugeotit tunnetaan hyvästä ajotuntumasta ja hiljaisuudesta. Dynaaminen tunne ohjauspyörän takana on aina vahvistanut kuljettajan tyytyväisyyttä. Viedäkseen ajamisen nautinnon entistä pidemmälle Peugeot on suunnitellut ohjaamon tilat perinpohjin uudelleen. Tämä kehitystyö on johtanut innovatiiviseen ohjaamoon nimeltä  Peugeot i-Cockpit®. Kokeiltuasi Peugeot i-Cockpit® -ohjaamoa ymmärrät sen edut ja perinteiset ohjaamot alkavat tuntua vanhanaikaisilta.

Varustetason mukaisen vakiovarustelun lisäksi uudet Peugeot-autot sisältävät autotietojen yhteydessä mainitut tehdaslisävarusteet. Varustusta voi täydentää Suomessa jälkiasennettavilla lisävarusteilla ja tarvikkeilla.

Kauttamme saat lisäksi laadukkaat Peugeot-merkkihuollot. Peugeot-merkkihuoltomme henkilökunta on kouluttautunut erityisesti Peugeot-autosi huoltoihin ja korjauksiin.

Katso alta juuri nyt valikoimassamme olevat uudet Peugeot-mallit, Heti toimitukseen Peugeot-autot sekä Peugeot-esittelyautot.

Peugeot - perinteikäs autonvalmistaja tarjoaa varmaa laatua

Peugeot on perinteikäs ranskalainen auton valmistaja, joka on perustettu jo vuonna 1810. Suomessa Peugeot tunnetaan monien suussa paremmin nimellä Pösö. Peugeot tunnetaan alansa edelläkävijänä, joka ei tingi autojensa tyylikkäästä ulkonäöstä tai ominaisuuksista. Peugeot-mallistosta löydät omasi, olit sitten etsimässä tyylikästä henkilöautoa, tilavaa autoa koko perheen tarpeisiin tai vähäpäästöistä hybridiautoa.

Peugeot tarjoaa uudelle autollesi myös helpon ja järkevän Peugeot Huolenpitosopimuksen, joka joustaa tarpeidesi mukaan. Peugeot Huolenpitosopimus kattaa kaikki Peugeot-auton huolto-ohjelman mukaiset huollot ja normaalin kulumisen aiheuttamat korjaukset kaikilla valtuutetuilla Peugeot-huoltoedustajilla. Tutustu Peugeot Huolenpitosopimukseen tarkemmin maahantuojan sivulla.

Pörhö Rahoitus on joustava rahoitusratkaisu uuden Peugeot-auton hankintaan. Kysy lisätietoja uusista Peugeot-autoista ja Pörhö Rahoituksesta sekä tarkempaa toimitusaikaa haluamaltasi Peugeot-jälleenmyyjältä.