AJETAANPA - KOEAJOSSA 22.11.2022

Uutuus Volkswagen ID.Buzz 150kW PRO Business 77kWh sekä ID.Buzz Cargo 150kW PRO Business 77 kWh

Uutuus Volkswagen ID.Buzz 150kW PRO Business 77kWh sekä ID.Buzz Cargo 150kW PRO Business 77 kWh

Huippukaksikko!

Takavuosina petyttiin useaankin kertaan monien autojen kanssa, kun lopullinen tuotantoversio lopulta paljastui. Lehdistön väläyttelemät kuvat protoista lupasivat vaikka mitä, mutta pettymys oli vaihtelevaista, kun lopullinen versio sai ensiesittelynsä.

Sen sijaan ID.Buzzin kuvia on Volkswagenin toimesta väläytelty jo jonkin aikaa ja myöskin eri autonäyttelyissä se on ollut Volkswagen – osaston piristeenä. Moni on miettinyt, että millainen tötterö sieltä sitten lopulta tuleekaan tuotantoon?

Pettyä ei ole tarvinnut, sillä ID.Buzz on säilyttänyt alkuperäiset linjansa ja muotoilunsa sekä yksityiskohdat melkoisen hyvin. Ilo on vahvasti läsnä!

Volkswagen ID.Buzz on 5-paikkainen tila-auto, jossa niin kuljettajan kuin matkustajienkin on hyvä olla matkassa mukana. Koeajoautomme on takavetoinen, mutta myöhemmin saadaan myös 4-vetoinen versio. Samoin on luvassa pidempi koriversio ja kolmas istuinrivi.

Istuimet ovat erittäin mukavat ja ainakin koeajoautossamme sen 2-värisyys toistui myös istuimissa, kojelaudassa ja eri toppauksissa sekä matoissa. Kaikki ajamisen apulaitteet sekä matkustusmukavuuteen vaikuttavat ilmastoinnit ja muut toimivat kuin ajatus, samoin ohjaus, alusta ja jarrut. Vallitsevimmat elementit ovat kuitenkin upea äänettömyys sekä sähkömoottorin teho mm. kiihdytyksissä.

Viimeisen istuinrivin takana on upea tavaratila, kerrassaan 1121 litraa. Vetomassa jarrullisena on 1000 kg, jarruitta 750 kiloa. Toimintasäde sähkön puolesta on 403–424 km (WLTP). Kotioloissa on hyvä olla varusteena vähintään 170/11 – tehoinen latauslaite.

Pelkästään vakiovarustelista on kahden A4:n pituinen - ja siihen lisävarusteet päälle - niin kunnon palaveri Pörhön ammattitaitoisen Volkswagen-hyötyautomyyjän kanssa on todella paikallaan!

ID.Buzz hinta

Volkswagen ID.Buzzin hinta on 65 530 €. Vapaa autoetu 840 €/kk ja käyttöetu 795 €/kk.

VW ID. Buzz Cargo – yrityksesi käyntikortti! 

Rahtitöissä voit todellakin tehdä vaikutuksen asiakkaaseesi kuin myös ympäristöösi yleensäkin jakelemalla täyssähköisellä pakettiautolla, Volkswagen ID.Buzz Cargolla. Se on todellinen yrityksesi käyntikortti, erilainen ja edistyksellinen.

1+ 2 – ohjaamo on kertakaikkisen mukava niin kuskille kuin apumiehillekin. Kaikki laitteet ovat ergonomisesti oikein sijoitetut, kuormakirjat ja muut löytävät kätevästi paikkansa ja ilmastointi huolehtii, ettei jakelumiehistö läkähdy kesälläkään. Keskuslukitus lukitsee kaikki auton ovet.

Tavaratilan koko on kerrassaan 3900 litraa ja se tarkoittaa, että tavaratilaan mahtuu kaksi melkoisen täyttä kuormalavaa.  Se edellyttää käyttää sivuun kääntyviä takaovia (lisävaruste 320 €), jolloin trukin voi ajaa myös takaa aivan liki autoa. Oikealla puolella on vakiona liukuovi ja vasemmalle sen saa lisävarusteena 570 € lisähintaan. Auton kokonaispaino on 3000 kg.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan ID.Buzz Cargo on lähes identtinen ID.Buzzin tila-autoversion kanssa.

Teho on 150/204 hv ja akkukapasiteetti 77/82 kWh.

Volkswagen ID.Buzzit , ID.Buzz Cargot ja muutkin Volkswagenit Pörhön konsernissa myyvät ja huoltavat Pietarsaaren, Kokkolan, Ylivieskan, Oulun, Keminmaan, Rovaniemen, Kuusamon, Kajaanin ja Iisalmen toimipisteet.

Varaa koeajo

Ota yhteyttä