AJETAANPA - KOEAJOSSA 9.12.2021

Volkswagen Taigo 1.0 TSI 81kW DSG-automaatti Style Business

Uutuudessa on tilaa ja tyyliä!

Uusi Volkswagen Taigo on tämänhetkisen automaailman pieni ihme. Nimittäin aivan vähään aikaan ei ole oikeastaan miltään merkiltä julkaistu uutuuksia ettei yksi tai useampi mallistosta olisi hybridi tai peräti täyssähköversio. Taigo tulee markkinoille 1.0 TSI- ja 1.5 TSI – bensiinimoottoreilla, joista 1.0 TSI on 3-sylinterinen.

Perusmalli on Style 1.0 TSI 5-vaihteisella manuaalivaihteistolla. Style Business on varustettu 1.0 TSI- moottorilla (81kW) ja 7-vaihteisella DSG – automaatilla kuten myös toinen R-Line -versioista. Taigo- malliston ”kuuminta hottia” on 1.5 TSI – moottorinen R-Line Business 110 kilowattisena. Koko valikoima  etuvetoisena. Toistaiseksi siis näillä eväillä, mutta hybrid, täyssähkö ja neliveto ovat täysin mahdollisia, Taigo autona kestää mahdolliset uudet elementit mainiosti.

Koeajossa oli otsikon mukainen auto, josta Pörhön Volkswagen-myyjät povaavat Taigon eniten myytyä versiota.

Tilaa on, edessä ja takana!

Tavaratila takaistuimet matkustusasennossa on erinomaisen tilava. Pakaaseja on helppo sijoitella ja niitä menee myös päällekkäin. Ja silti takapenkillä on tilaa, myös päätilaa! Pitää paikkansa, kun eräs myyjistä sanoi, että ”T-Crossin akselivälillä T-Rocin tavaratila”. Näin se on.

Miten auto voikin tuntua siltä, että sillä on tullut ajettua aiemminkin? Se johtuu siitä, että ajoasento, näkyväisyys, avaruus ylipäätään ja hallintalaitteiden sijoittelu ovat kohdallaan niin, että tunne on dejavu – tämä on koettu aiemmin. On sanomattakin selvää, että kadut, lumiset tiet ja moottoritie sujuvat tältä uutuudelta kuin tyhjää vaan.

Mutta mitä tarkoittaa jutun esittelynimen loppu ”Style Business”? Tiivistettynä se tarkoittanee, että kaikki järkevä, tarpeellinen ja ajamista sekä matkustamista auttava on autossa vakiona. Entäpä lisävarusteet? Niitä on luetteloituna alun kolmatta A4-arkkia, joihin kannattaa tutustua  Pörhön osaavan Volkswagen-myyjän kanssa kuin myös auton vakiovarustukseen, joka on - kuten todettua - erittäin monipuolinen.

Volkswagen Taigot ja muutkin Volkswagenit myy ja huoltaa Pietarsaaren, Kokkolan, Ylivieskan, Oulun, Keminmaan, Rovaniemen, Kuusamon, Kajaanin ja Iisalmen toimipisteet.

Katso kaikki Volkswagen-toimipisteemme

Varaa koeajo

Lue lisää volkswagen.fi