AJETAANPA - KOEAJOSSA 15.9.2021

Täysin uusi Nissan Qashqai J12 MHEV158X

Pitkän matkan suosikki 

Kokenut Nissan – myyjä muistelee: ”Olimme vuosikaupalla myyneet hyvällä menestyksellä Nissaneita, mutta mitä perinteisimmissä muodoissa, sedaneina ja farkkuina. Saimmekin kuulla aika ajoin kollegoiden naljailuja siitä, kuinka myymme ”pappamallin autoja pappa-asiakkaille”. Kun uusi Nissan Qashqai meille esiteltiin myyjäkokouksessa, kävi mielessä, että noinkohan lähtee uutuudella kauppa käymään? Ja mitä tapahtuikaan! Meidän ”papat” osoittivat loistavaa näkemystä ja hyväksyivät Qashqain siihen paikkaan varsinkin koeajon jälkeen, jolloin ihasteltiin helppoa autoon nousemista ja poistumista. Siitä alkaen onkin taisteltu joka vuosi rekisteritilastojen palkintokorokepaikoista”.

Vuonna 2007 Nissan loi crossover-mallin suunnannäyttäjän, jossa yhdistyivät viistoperämallin kätevä koko ja käytännöllisyys. Nyt esittelyssä on uusin Nissan Qashqai, tyylikkäillä LED-valoillaan ja massiivisilla 20" kevytmetallivanteillaan. Crossover-muotoilun suunnannäyttäjä Nissan Qashqai tuo jälleen uutta näkemystä luokkaansa. Se tarjoaa entistä enemmän tilaa ja entistäkin rohkeamman muotoilun.

Koeajo uudella Qashqailla on mukava kokemus. Autoon noustessa hajuaistia herkistelee nahan tuoksu ja kaikki on valmiin oloista ja näköistä. Ulkonäkö on Oulun murteella kuvailtuna ”makia” ja isot 20 tuuman pyörät vievät autoa mukulakivelläkin vaimean jytinän saattelemana. Hintaansa nähden uusi Qashqai on ehdottomasti yläkanttiin varusteltu ja kalliimman hintaluokan autojen oloinen.

Uusi Nissan Qashqai tulee markkinoille ensi alkuun 13 eri version voimin, mutta täysin hybridimallistona ja niistä neljä versiota nelivetoisina. Verolliset vähittäishinnat alkaen MHEV 140 6M/T-mallin Visia – version hinnasta 28.050€ sisältäen alv 24% + autoveron 3918€. Vapaa autoetu 610€/kk ja käyttöetu 445€/kk.

Huippumalli MHEV 158 Xtronic automaatilla Tekna 20 - versiona vastaavasti 44.690€ sisältäen alv 24% + autoveron 8061€. Vapaa autoetu 840€/kk ja käyttöetu 675€/kk.

Uutta Nissan Qashqaita ja muitakin Nissaneita myyvät ja huoltavat Pörhö-konsernissa Oulun, Keminmaan, Rovaniemen Pörhön Lapin Auton, Kuusamon, Kajaanin, Iisalmen ja Ylivieskan toimipisteet.

Katso kaikki Nissan-toimipisteemme