AJETAANPA - KOEAJOSSA 1.10.2020

UUSI Audi A3 Sportback 35TFSI S – tronic

Entistä ehompana

Kun Audi uusii mallejaan, on perinteisesti ollut selvää, että isoja muutoksia kerrallaan ei ulkonäköön tule. Tulee toki, mutta tarkkaan harkittuna. Niinpä uudessa Audi A3 Sportbackissa merkille pantavin muotoilu on kylkien muotouurre, joka antaa uutta ilmettä kerrakseen.

 

Myöskin näyttävät pyöränkaaret, suurempi raideleveys ja keulasta perään katkeamattomasti jatkuva olkalinja sivuprofiilissa kera uuden suuren hunajakennokuviollisen Audi Singleframe -jäähdyttimensäleikön kanssa saavat aikaan sen, että Audi A3 Sportback näyttää urheilullisemmalta kuin koskaan aiemmin. Näkyvä uudistus on myöskin kojelaudan muotoilu.

 

Audi A3 on ollut aina erinomainen ajaa eikä uudistunut A3 myöskään petä. Uutuus tuo tullessaan lisäeväitä auton hallintaan. Progressiivisen ohjauksen ja lisävarusteena saatavilla olevan Audi drive select -järjestelmän ansiosta uusi Audi A3 Sportback on valmiina mille tahansa reitille. Audi drive select -järjestelmän avulla voit mukauttaa A3 Sportbackin luonteen ajotyyliisi sopivaksi. Valittavissa olevia asetuksia ovat Comfort, Dynamic, Auto, Individual tai Efficiency.

 

Uudessa Audi A3 Sportbackissa on aimo annos helpoksi tehtyä digitalisaatiota. Voit käyttää kaikkia MMI-näytön toimintoja kätevästi koskettamalla, jopa ajaessasi. Lisävarusteiden, kuten Audi virtuaalimittaristo plus:n ja Head-up Display -tuulilasinäytön ansiosta kaikki tarvittavat tiedot näkyvät suoraan kuljettajan näkökentässä. Lisävarusteena saatavilla oleva Bang & Olufsen 3D Premium -äänijärjestelmä tarjoaa fantastisen äänielämyksen.

 

Uusi Audi A3 Sportback on varma kulkuri, oli kyseessä sitten kaupunki- tai maantieajo. Kojelaudan uusi muotoilu ja mittariston sekä reilun kokoisen navinäytön yhteistyö pelaa. CO2 – päästöt ovat 130g kilometrille ja keskimääräinen kulutus 5,7 litraa satasella. 150-hevosvoimainen 1.5 litran TFSI – bensiinimoottori on oikein oivallinen uuteen Audi A3:een. Vapaa autoetu on 680€/kk ja käyttöetu vastaavasti 515 euroa kuukaudessa. Hinnat alkaen 33.960€.

 

Uusi Audi A3 Sportback on aina onnistunut hankinta!

Uusia Audeja myyvät ja huoltavat Pörhö – konsernissa Kokkolan, Keminmaan, Rovaniemen ja Ylivieskan myyntipisteet sekä maailman pohjoisin Audi Center Oulussa. Huoltopisteet löytyvät myös Kajaanista ja Iisalmesta.